coafura bistrita
coafura
bistrita
manichiura bistrita
manichiura
cosmetica bistrita
cosmetica
coafor
coafor bistrita
bistrita
cometica
cosmetica bistrita
coafor
coafor elite
elite
cosmetica elite
manichiura elite
coafor
  • coafura bistrita
  • manichiura bistrita
  • pedichirua bistrita
  • coafor
  • coafor
  • coafor


coafor bistrita
coafor bistrita
coafor bistrita
coafor bistrita
coafor
bistrita
Coafor : 0747 86 12 95 | Cosmetica : 0744 34 54 00 | Manichiura : 0744 97 66 53
cosmetica
pedichiura
manichiura

Manichiura si pedichiura

 

 

 

Modele unice

 

Avantajele salonului nostru constau in grija fata de unghie, personal calificat si atent si cunoasterea tendintelor in materie de manichiura si pedichiura.

 

Cu noi nu veti purta orice modele, ci modele ale marilor case de moda, culorile vor fi imbinate armonios, iar tehnica de realizare asigura rezultate finale de exceptie.

 

Puteti alege dintre: stilul french manicure, classic sau french bloddy, stilul gotic, floral, stilul geometric, metalic, efecte de piele (matuit), nisip, diamante, puf, manichiura si pedichiura pentru ocazii deosebite precum nunti, botezuri sau alte petreceri, obtinem efecte deosebite prin joc de culoare, texturi, strasuri si aplicatii.

 

Unghii false

 

In functie de preferintele fiecarei cliente realizam unghii tehnice prin aplicarea unui gel natural peste unghia naturala, proteza sau tips.

 

Constructia de unghii tehnice poate fi o alegere potrivita in special pentru persoanele carora le plac unghiile mari pe care nu le pot avea pe cale naturala din motive ce tin de calitatea unghiei

 

Aplicam soluţii de protezare/prelungire a unghiei rupte cu tehnici şi produse compatibile cu ojă semipermanentă.

 

Astfel, putem fie să construim pe şablon unghia ruptă, fie să o protezăm cu tips. O modalitate simplă şi rapidă de înlocuire a unghiei rupte ce ne permite să ne bucurăm de lungimea dorită a unghiilor.

 

Tratamentul Unghiei

 

Pentru intretinerea si intarirea unghiilor moi, sensibile sau cu tendinta de exfoliere oferim ingrijire speciala si tratamente de intarire, regenerare si stralucire de la Diamond.

 

Pentru intretinerea si intarirea unghiilor moi, sensibile sau cu tendinta de exfoliere oferim ingrijire speciala si tratamente de intarire, regenerare si stralucire de la Diamond.

 

Tratamentele constau in masca, tratament si crema pentru unghii.

 

Unghiile tale vor suporta mai usor aplicarea gelului sau construcția de unghii tehnice prin ritualul de îngrijire marca elite.

 

                                           Manichiura semipermanenta!
10 avantaje:
Se spune ca o manichiura cu oja semipermanenta este cea mai putin invaziva pentru unghie si are cel mai apropiat aspect de oja clasica. Pentru a vedea exact ca de buna este aceasta, avem mai jos o lista cu avantajele si dezavantajele acestui tip de manichiura!
Avantajele manichiurii semipermanente
– Se realizeaza intr-un timp relativ scurt (45 de minute la salonul de infrumusetare)
– Are un pret cu putin mai mare decat oja clasica, dar consideralbil mai mic decat constructia cu gel sau acril
– Manichiura semipermanenta are un aspect foarte apropiat de o manichiura cu oja clasica si nu are aspect grosolan, ca in cazul unghiilor cu gel sau acril
– Unghia nu sufera nici o transformare (patul unghiei nu este pilit pentru mai mare aderenta ca in cazul acrilului sau gelului)
– Oja semipermanenta nu afecteaza unghia, ba mai mult o intareste si o hraneste, fiind chiar recomandata pentru unghiile subtiri, care se rup
– Cu acest tip de oja se pot realiza modele frumoase si variate, se pot aplica strasuri si poti obtine chiar si eleganta manichiura french
– Pentru ca intareste si rigidizeaza unghia, manichiura semipermanenta te ajuta sa scapi de nesanatosul obicei de a-ti roade unghiile
– Oja semipermanenta este perfecta pentru orice tip de unghie si pentru orice forma (patrata, ovala, migdala, rotunda)
– Oja semipermanenta rezista foarte mult timp pe unghie, manichira trebuind refacuta pentru ca unghia creste de la radacina, nu pentru ca se ciobeste oja
Dezavantajele manichiurii semipermanente
– Daca te-ai saturat de culoarea ojei, poti sa iti aplici peste ea un strat de oja clasica, si cand acesta se ciobeste, il poti indeparta cu dizolvant, fara nici o problema. Oja semipermanenta va ramane intacta.

coafor
COPYRIGHT ELITE @ 2016 ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGN | WEB DESIGN | BY IEDESIGN