Cosmetica

Echipa eliteCosmetica Bistrita

Gândește-te că tenul tau este primul supus capriciilor vremii, soarelui puternic, vântului și prafului, neavând posibilități numeroase de a se proteja.

Factorii externi sau cauzele naturale pot provoca o deteriorare a pielii.

La Salon elite te putem consilia cu privire la tratamentele si solutiile care sunt necesare refacerii, ameliorarii si imbunatatirii structurii pielii. Tratamentele pot fi sezoniere sau in functie de tipul de piele ori problemele pe care le aveti.


Infrumusetare gene si sprancene

Forma sprancenelor este extrem de importanta pentru armonia chipului. Acestea pun in evidenta ochii, nasul si fruntea.

Fara sprancene corect realizate in functie de fizionomia chipului orice alta metoda de infrumusetare este incompleta.

Pentru persoanele care doresc o evidentiere suplimentara oferim si servicii de vopsire a sprancenelor.

Gene False

Genele negre, puternic curbate, lungi si dese au reprezentat de-a lungulul timpului principalul atu al femeilor, pus in evidenta mai ales in productiile cinematografice.

Cele mai importante inovatii in materie de frumusete au fost create pentru actritele care aveau nevoie de evidentiere suplimentara a calitatilor ascunse de camera de filmat.

Realizam aplicatii de gene de tip buchetele, fir cu fir sau pe banda, precum si vopsirea acestora. Efectul va fi unul de marire a ochilor si de evidentiere a lor.

Terapia prin enzime

Acest tratament este unul dintre cele mai noi si mai inovatoare in domeniul sanatatii si frumusetii tenului.

Presupune realizarea mai multor pasi precum demachiere, tonifiere, curatare profunda si detoxifiere, hidratare si in final, introducerea cu ajutorul ultrasunetelor a enzimelor in cele mai profunde straturi ale pielii.

Acest tratament este realizat cu marca Bruno Vassari, marca recomandata de cei mai multi dintre dermatologi. Sunt recomandate minimum 6 sedinte.

Curatare profunda prin microdermabraziune

Tenul va fi mai luminos, fara pete si fara imperfectiuni cu tehnici de curatare profunda, precum, microdermabraziunea cu pulbere de diamant- un tratament inovator care presupune curatare in profunzimea pielii prin exfolierea mai multor straturi de piele prin curatare cu discuri speciale pe care se aplica pudra de diamant.

Aceasta metoda contribuie la reinoirea celulara de la nivelul tenului si favorizeaza echilibrul fibrelor de elastina.

Curatare si detoxifiere prin peeling si masti

Pentru detoxifiere aplicam masti pentru gomaj, masti plastice sau pe baza de alge, astfel incat efectele tratamentelor aplicate sa ofere rezultate pe termen lung, iar actiunea asupra tenului sa fie una profunda.

Epilarea cu ceara traditionala

Este potrivita pentru persoanele cu piele normala, fara afectiuni sau tendinte de infectare a firului de par.

Efectul imediat asupra pielii este de deschidere a porilor si de curatare profunda a acesteia. Inainte de vizita la salon se recomanda curatarea cu un scrub.

Pe termen lung, epilarea cu ceara calda contribuie la rarirea parului

Epilarea cu ceara de unica folosinta

Este recomandata persoanelor cu piele sensibila, capilare sparte, sensibilitate la infectare a firului de par.

Presupune aplicarea cearei de unica folosinta si indepartarea ei cu benzi speciale.

Sesiunea de epilare dureaza mai mult si are un pret mai ridicat.

Machiaj

Frumusetea la elite inseamna echilibru al proportiilor, culoare, creativitate si o buna cunoastere a proportiilor armonioase ale chipului uman.

Machiajul realizat in salonul nostru nu este profesionist doar prin marca produselor utilizate, ci si prin tehnicile de machiere, prin cunoasterea tendintelor si prin experienta infrumusetarii unui numar variat de trasaturi ale chipului feminin.

Indiferent de eveniment si momentul zilei oferim machiaje profesionale menite sa puna in evidenta calitatile si sa ascunda imperfectiunile. Produsele folostite sunt marca Mac, Inglot si Paese.

Realizam machiaje profesionale pentru mirese, pentru nunti,botezuri, baluri si alte evenimente speciale.

Machiajul simplu, de zi sau evenimente mai putin pretentioase, precum coktailuri, botezuri, petreceri este mai putin incarcat, se folosesc in cantitati mai mici nuante metalice sau puternic sidefate.

Se obtin machiaje stilate, in tendinte punându-se accentul pe anumite parti ale fetei, in diferite combinatii: ochi, buze, gene si sprancene.

Machiajul de seara, special pentru evenimente deosebite precum nunti, machiajul nasei, machiajul domnisoarei de onoare, machiaj pentru baluri, machiaj tematic (Craciun, Revelion, Halloween) este realizat cu culori puternice, in combinatii numeroase si cu texturi dintre cele mai creative. Machiajul este completat prin aplicatii de strasuri fie pe pleaopa, fie la baza genelor.

 

Machiajul miresei este cu totul special. Acesta se realizeaza in ton cu coafura, tema sau stilul nuntii. Permite de asemenea aplicatii, atât pe pleoapa cât si pe gene. Se poate opta pentru machiaj de mireasa clasic, machiaj modern, machiaj tematic, machiaj romatic, vintage si in general orice stil de machiaj pe care vi-l doriti in acea zi unica.Elite

Echipa elite

B-dul Decebal nr.48 Bistrita

Lu - Vi 10-18 Sa 10-14 Duminica inchis

Coafor : 0747 86 12 95

Manichiura : 0744 97 66 53